С решение на Изпълнителната комисия на ГЕРБ във Варна вече има

...
С решение на Изпълнителната комисия на ГЕРБ във Варна вече има
Коментари Харесай

ГЕРБ вече има общинска структура във Варна, председател е Николай Костадинов

С решение на Изпълнителната комисия на ГЕРБ във Варна вече има общинска конструкция, а неин председател е кметът на регион „ Владислав Варненчик “ Николай Костадинов.

Промените бяха оповестени пред актива на партията в района в присъствието на водача ѝ Бойко Борисов. Заместник на ръководителя на общинската конструкция ще бъде Христо Христов, който е кмет на регион „ Младост “.

Един мандат той бе като представител на ГЕРБ, само че на последните локални избори се кандидатира от коалиция „ Алтернативата на жителите “. Секретар на общинската конструкция ще бъде Тодор Балабанов.

" Иван Портних направи доста за Варна, нямаше по какъв начин да не го издигнем за претендент за кмет, но позволи неточност да влезе в междуличностни спорове ", разяснява Бойко Борисов.

По думите му това е повода доста от гласоподавателите да се разпилян, въпреки че останали лоялни към него и към ГЕРБ. Борисов акцентира, че с избора на общинско управление Портних вече няма правото да се меси в работата му в града, а ще оказва помощ единствено в района.

" В Общинския съвет във Варна е хаос, сходен на този в София ", разяснява още водачът на ГЕРБ. Той прикани кмета на столицата Васил Терзиев да се срещне с ръководителите на комисии в съвета и в границите на дни да стартират работа и да одобряват бюджета на града.

Същото се отнася и за Варна, тъй като градът не бива да стои в актуалното „ насипно положение “, допълни Борисов. Той сподели още, че в крайморския град „ доста тарикати мислят, че са доста значими и най-после се получи ето това, което е в момента - няма стадион, няма мостове, автомагистрали. И няма да има “. 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР